Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής.

Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018

Αφίσες με τα σημεία στίξης


Η διδασκαλία των σημείων στίξης στην Α' δημοτικού ξεκινάει από τα πιο βασικά, όπως είναι το κόμμα, η τελεία, το ερωτηματικό και το θαυμαστικό. Τα υπόλοιπα σημεία διδάσκονται στις επόμενες τάξεις.

Μπορείτε να κάνετε σταδιακή επιλογή των σημείων στίξης που θέλετε να αναρτήσετε στην αίθουσα, βάσει της διδακτέας ύλης. Εναλλακτικά, μπορείτε να τα τοποθετήσετε στην αρχή της σχολικής χρονιάς, προκειμένου να λειτουργήσουν ως σημείο αναφοράς.

Στο αρχείο θα βρείτε τις αφίσες με τα έντεκα σημεία στίξης. Σε κάθε σελίδα απεικονίζεται το σύμβολο, η ονομασία και η χρήση του. Την εικονογράφηση την έχει κάνει η Γαλήνη Γκαλά. Τα αντίστοιχα σημεία στίξης σε ασπρόμαυρη εκδοχή υπάρχουν εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νέο ανάρτηση!

Βιβλιαράκι με τα ζευγαράκια του 10

Στην Α' δημοτικού μελετάμε συνέχεια τα ζευγαράκια του 10. Τα προσεγγίζουμε με διάφορους τρόπους , προκειμένου να διευκολύνουμε τα ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις