Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Το γραμματοκιβώτιο του Άγιου Βασίλη


Ένας τεράστιος Άγιος Βασίλης στον τοίχο (από την περσινή διακόσμηση πόρτας της Βίκυς), ένα χριστουγεννιάτικο γραμματοκιβώτιο, τραπεζάκι, χαρτιά, φάκελοι, μολύβια, μαρκαδόροι, ξύλινο καρεκλάκι, μπισκοτάνθρωποι (από σκηνικά προηγούμενης γιορτής) και η γωνιά για τα γράμματα στον Άγιο Βασίλη είναι έτοιμη!



Για το γραμματοκιβώτιο θα χρειαστείτε μια μεσαία κούτα, την οποία τυλίγετε με κόκκινο χαρτί βελουτέ. Στο επάνω μέρος της μην ξεχάσετε να αφήσετε μια σχισμή για τα γράμματα. Στη συνέχεια, κολλάτε μαύρο χαρτόνι για ζώνη και χρυσό για αγκράφα.


Τοποθετήσαμε το γραμματοκιβώτιο στον κεντρικό διάδρομο, προκειμένου να αξιοποιηθεί και από άλλα παιδιά του σχολείου. Στα διαλείμματα λοιπόν η κίνηση ήταν αρκετά αυξημένη και έτσι το γραμματοκιβώτιο άρχισε να γεμίζει σιγά σιγά! Πριν κλείσουμε για τις διακοπές, θα μεταφέρουμε στο ταχυδρομείο όσα γράμματα συγκεντρώθηκαν.

Μπορείτε επίσης να μπείτε στο hohoho.elta.gr, όπου θα βρείτε σχετικό υλικό και παιχνίδια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις