Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής.

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018

Αφίσες με τους συνδυασμούς αυ και ευ


Τα παιδιά συχνά δυσκολεύονται τόσο στην ανάγνωση όσο και στην ορθογραφία των λέξεων που περιέχουν τους συνδυασμούς αυ ή ευ.


Για να τα διευκολύνετε μπορείτε να τοποθετήσετε στον τοίχο τις αφίσες με τους συνδυασμούς αυτούς, προκειμένου να τις συμβουλεύονται τα παιδιά όταν παραστεί ανάγκη.

Βρείτε το αρχείο με τις αφίσες εδώ. Υπάρχουν και σε έγχρωμη αλλά και σε ασπρόμαυρη μορφή. Η εικονογράφηση έγινε από τη Γαλήνη Γκαλά.

Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται ο συγκεντρωτικός πίνακας, στον οποίο υπάρχουν οι αφίσες με τα φωνήεντα, τα δίψηφα φωνήεντα, τα δίψηφα σύμφωνα και τους συνδυασμούς αυ και ευ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νέο ανάρτηση!

Δύο αδέρφια μεταμορφώνουν τα σχολεία!

Τους γνωρίσαμε όταν μεταμόρφωσαν το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης σε κυψέλη ! Αυτή όμως ήταν μόνο η αρχή, γιατί ο Γιάννης και ο ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις